F: Laki Yg Pertama Meragut Daraku

Bookmark and Share
Memang dari dulu saya nakal punya. Bila dah dewasa lagilah nakal. I hilang ciuman pertama kpd laki yg i x cintai.langsung. Then masa tuh i baru form 3. Then masa i form 5, i kenal mamat ni namanya F. Masa itu i pergi restoran dekat school i ngan kawan baik i kitty. Masa tuh memang kita nk crk port untuk smoking. Sampai jer restoran tuh, didatangi seorg budak mcm org sabah ...memperkenalkan diri dia..F. Macm gigolo jer...bukan pelayan pun. Dia tanya apa kita nk minum. I cakap teh o ais limau. Pastuh dia.antar air. Dia.tanya apa nama kita ..i ckp nama i and.nama kawan i..dia mula bercakap pasal dia diri dan ingin berkawan dengan kita...

Mula mula memang dia.minat kawan i. Dan dia mempergunakan i utk mengorat kwn i. Disebabkan masa tuh i bukan pandai bersolek dan mungkin chubby. So, dipendekkan cerita. Suatu hari i ajak dia ,konon kitty pun ada sama pergi tgk Dvd cerita dekat satu kedai ini. Masa tuh tahun 98 memang famous dengan kedai yg offer pengunjung untuk sewa bilik dan tgk Dvd pilihan kita. Kita pilih cerita.erotik .hehehe. masa dia dtg. I suruh kitty pi toilet. Sebab i nk goda dia. Kwn i memang x minat dia pun. So i pun mula adegan nakal i dan suruh dia duduk dan i.mula blow job dia. Dia.berasa sungguh sedap dari mukanya... Dan terkejut i pandai layan dia...pastuh i baringkan dia..atas sofa dkt bilik kecil tuh..dan kami bercium terbalik...you tau tak mcm ciuman spiderman....mmmm memang syok giler dia dibuat i...

Lepas tuh baru kitty masuk balik dan kita pun balik. Hari hari walaupun dia.asyik bertanyakan kitty..setiap kali i singgah restaurant nya.i.bagi alasan kitty sibuk. Dan lepak dengan nya. Semakin hari semakin kita lepak semakin rapat kita. Lupa nk ckp dia sama umur ngan i tapi dia.drop out skool sbb gado. Tu lah i dgr lah. So dijadikan cerita..satu hari , i suruh dia dtg umah i sbb nk belajar gitar. Dan dia kat dia terun konon. So jgn wisau.

Sampai aje rumah memang x ada org. So dia naik bilik i. I dah gabrah. I kata i nk buat homework .tgh buat dia dtg goda i...dia mula tarik i ke katil i...dan kami mula kissing...i tatau naper i syg dia sgt..kami buka baju masing masing dan mula berchumbu ...dia memang xlah pandai mana pun. Dia kata dia nk sex ngan i dan i kata i dara lagi..x pernah.main...dia.kata dia.teruna jgk dan ketuk lutut dia..menunjukkan dia konon teruna...

So i percaya dia...kita mula beromen dan dia ramas tetek i yg montok dan kami bogel di dlm bilik ...memang i pandai berchumbu sbb pernah oral sex ngan ex bf cuma x pernah main jer. I mula kulum btgnya sambil buat suara horny aku. Dia.nampk stim jer bila i.khusuk melayan btgnya dari atas dan bawah.sambil main telur dia...adegan i.belajar byk dari.menonton blue.dari koleksi papa saya masa i umur belasan tahun.

I jilat telinga.dia...i.ciumm slow leher dia...dan mmm kuar bunyi manja dan jilat.tetek dia..dia.memang sedap dibuat i...

Setelah btg dia keras giler... Dia terus hisap tetek i dan terus.fuck i...dia.masukkan btg dia kat pepek tanpa i rasa stim pun...

Sakit sgt! Aduh...x dpt.masuk ketatnya! Dia.cuba.lagi....dia paksa masuk ...jgk..masa tuh i tgh baring atas katil i...last selama beberapa minit.cuba....akhirnya.berjaya.jgk dia tunus masuk...dan kami berdayung ...tapi pepek i.masa tuh sgt sakit...

Last last dia.pancut kat luar i. Dan yg pelik pepek i x ada darah. I pun pelik .. i cangkuk atas lantai...dan tgk apa terjadi.ni..?
F x percaya i dara kata i tipu. I sumpah i x pernah.main pun. Terpikir balik mayb i x ada darah.sebab i.aktif.berbasikal dan i suka aktivity lasak.

So entah mcm mana ..lepas main jer dia kata dia.bukan teruna dah..dia tipu i. Menangis i dibuatnya.

Memang sush bersama dia. Mcm drama bollywood pun ada kami dah. Dia selalu ada jer awek yg dia.lain dan i selalu dpt info dari sumber kata.dia.buat.ni dan tuh...

Tapi lepas satu hari.dlm hujan kami bergaduh..kami jd.semakin intim... Kami mula sex di bilik belakang restaurant dia. Lepas abis skool i akan dtg dan kami akan mandi sama sama dan main sekali ...memang hari.hari kami melakukan sex. Memang i sudah ketagih sex bersamanya.

I mula ajarnya.pergi hotel dan have.sex at hotel...mmm memang pelbagai stail kita main...kami mandi dan lepas tuh tgk blue sambil main ...kadang kami hisap ganja sekali...memang best..

Dia.sudah pandai layan nafsu sex kuat i...kita 69 ..dia.pandai.jilat i sbb i ajarnya.teknik ...i pun layan dia.sbb i.memang pandai.layan ..sampai.dia.giler.

I.pakai.baju jarang lingerie warna black dan kami suka buat perkara giler selain sex di hotel...kami suka role play...i akan jd.nurse dia. jd. pesakit... dan i jd guru dia.jd student ...kami akn amik beer dan ganja...sebelum kita buat adegan sex

Memang kita pasangan giler sex. Kami pernah sex di toilet.awam...masa.tuh kita teransang selalu bila bersama...masa tuh kita sangap dan umah dia ada mama dan papa.so kul 9pm kami ke satu shopping mall kat shah alam dan kami tgk.dkt toilet wanita tiada org..so.kami.masuk.dan.kami.kissing dgn perasaan penuh ghairah..sbb i memang suka.sex kat public places.

Tgh kami bogel bulat dan tgh main.half way.memang i.rSa terkejut sbb.toilet didlm memang sgt bersih mcm hotel toilet..tgh main berdiri.dan duduk F nyonyot tetek mmm memang syok lah i.sex dengan dia! Lepas kita dah puas kami kuar..tetapi ada laki kat luar ...tanya i...i kata ada org sesat kat dlm tandas laki... Haha F lari kuar dan kita lari ajer dari situ...its fun you know...

Our love is like hot and cold. And kita constantly fight.alot.

But the make up would be hot crazy sex. The way he lick my neck and ear. And we kiss crazy. The spiderman kiss. Hehehe..i suka dijilat dan bila dia jilat pussy i dan jgk eat pussy i ..i rasa sedap sgt...lebih lagi bila dia main bibirnya kat biji i..kiri ke kanan. Mmmm F is crazy lover...and sex kita bukan hanya di hotel ...jgk di taman, swimming pool we make love, pantai at penang, kereta, public clean toilet, even panggung wayang...we hv sex...sumpah !

But after that only pain cause one day his small sister diyana told me kak ..kakak jgn dengan abg F lagi.la..dia ada bwk pompuan balik masuk masuk bilik pastuh gurl kuar pakai tuala ajer.. well not first time he cheated on me.

But because of love it went till 3years and i am done and over it. We met back in 2005 where he is married ..we hv our final fling ..but kita pernah berjanji kalo kita dah kahwin dan jumpa dan kiss jika no more that feel we need to forget each other...we did kissed and hv sex but there is no more feel...so even thou kala terigt how he.might looks like..now but ..the feel never the same anymo.

Chasing romance